O nama.

TKO SMO ?

Tvrtka INTER-VILIČARI d.o.o. nudi Vam sve vrste rabljenih viličara proizvođača Linde sa garancijom na sve vitalne dijelove viličara.

Naš veliki lager viličara omogućuje kupcu pregled i probu svih modela viličara kao i  prezentaciju našeg stručnog osoblja i na taj način olakšava izbor kupcu i daje sigurnost da je odabrao pravi viličar za svoje potrebe.

Moguća nadogradnja kranova za sve visine dizanja prema Vašim potrebama, različitih dužina vilica,  kao i svih ostalih hidrauličnih uređaja.

ŠTO SVE NUDIMO ?

Također Vam nudimo održavanje i servis svih LINDE viličara sa originalnim rezervnim dijelovima, po vrlo povoljnim cijenama .

Mi znamo koliko je važno da imate pouzdan viličar, održavan od stručnog osoblja sa dugogodišnjim iskustvom i garancijom na rad i ugrađene dijelove.

Za vrijeme remonta ili većeg kvara na Vašem viličaru, nudimo Vam zamjenski viličar na korištenje, bez ikakve naknade, kako bi Vam omogućili nesmetan daljnji rad i spriječili moguće zastoje u Vašem radu.

NAŠ EKSKLUZIVNI PARTNER .

Kako bismo mogli na našem tržištu ponuditi najbolje uvjete našim korisnicima, u tome nam pomaže naš ekskluzivni partner firma Schöler Fördertechnik AG iz Njemačke.

SVEOBUHVATNA PONUDA .

Veliki poslovni uzlet u 2016. i 2017. godini rezultirao je povećanjem potražnje za nekim novim i drugačijim proizvodima.

Kako bismo pružili pravi odgovor zahtjevima i potrebama naših klijenata 1. srpnja 2017. širimo ponudu proizvoda i usluga te postajemo ekskluzivni distributer vodećeg svjetskog proizvođača teleskopskih viličara marke FARESIN Industries za teritorij Republike Hrvatske i Slovenije.